Despre eMarca.ro

Suntem o echipă de consilieri în proprietate industrială și avocați, cu experiență demonstrată cumulată de peste 10 ani în domeniul proprietății intelectuale.

Înțelegând complexitatea proprietății intelectuale, suntem dedicați în a răspunde nevoilor clienților noștri în vederea asigurării unei protecții adecvate.

Considerăm că asigurarea unei protecții adecvate a proprietății intelectuale este esențială într-o lume în care inovația și dezvoltarea tehnologică ocupă un rol central în competitivitatea și succesul afacerilor.

Echipa noastră specializată vă stă oricând la dispoziție pentru parcurgerea tuturor etapelor procedurale necesare în protejarea portofoliului dumneavoastră, începând cu acordarea de asistență și consultanță juridică specializată cu privire la înregistrarea de mărci, desene și modele sau brevete de invenție.

Cu o înțelegere profundă asupra industriilor creative și a modalităților în care operele, în sens larg, pot fi protejate, vă oferim asistență juridică specializată privind dreptul de autor și drepturile conexe, de la asigurarea opozabilității față de terți, la licențierea și cedarea acestuia, având constant în minte interesul clientului.

Printre serviciile juridice cu care venim în întâmpinarea clienților noștri se numără de asemenea și asigurarea protecției numelui de domeniu, asigurându-ne că achiziționarea sau transmiterea dreptului de folosință asupra unui nume de domeniu se realizează în condiții de legalitate și în parametrii cei mai avantajoși pentru client.

Ne bucurăm atunci când clienții noștri își extind activitatea și ne dorim să fim partenerii de nădejde în procesul de evoluție. În acest sens, vă punem la dispoziție serviciile noastre de asistență juridică și consultanță privind înregistrarea internațională a mărcilor, pe teritoriile ce prezintă interes pentru dumneavoastră (de ex., SUA, UK etc.).

Alte servicii în materia proprietății intelectuale

 • Redactarea de opoziții, puncte de vedere la opoziții, puncte de vedere privind avize de refuz provizoriu, redactarea de contestații, întâmpinări și reprezentarea în fața Comisiei de Contestații la OSIM;
 • Redactarea de opoziții și/sau răspunsuri la opoziție împotriva mărcilor înregistrate la EUIPO, precum și asistență în negocieri pentru limitarea claselor de produse/servicii NISA ori negocierea acordurilor de coexistență în legătură cu mărci înregistrate sau în curs de înregistrare la EUIPO;
 • Oferirea de consultanță și redactarea de documente în vederea valorificării și protejării unei multitudini de drepturi de proprietate intelectuală, cum ar fi drepturile de autor, nume de domeniu, know-how, secrete comerciale, brevete de invenție;
 • Oferirea de consultanță și strategie în cazul acțiunilor de contrafacere de marcă;
 • Transmiterea de notificări privind încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală;
 • Asistență juridică și reprezentare în instanță privind protejarea drepturilor de proprietate intelectuală. Asistența noastră include:
  • redactarea și reprezentarea privind ordonanțe președințiale privind încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală;
  • redactarea și reprezentarea privind acțiuni în contrafacere;
  • redactarea și reprezentarea în acțiunile de anulare sau decădere a mărcilor;
  • asistență în litigiile. ce au în vedere dreptul de autor asupra programelor pe calculator.